• en

Hotelli

Hotel Mathildedal

Sallittua luksusta rennolla palvelulla.

Idyllinen kahdeksan huoneen hotellimme sijaitsee kiireettömyyttä huokuvassa Mathildedalissa Teijon kansallispuiston huomassa, eteläisessä Salossa. Hotellihuoneiden sisustus mukailee ruukkikylän menneen ajan henkeä tämän päivän mukavuuksin. Sadesuihku saa mielen palaamaan viereisen Matildansalmen tyynelle pinnalle. Unikulman vuoteet tuudittavat lempeään uneen, jossa ajatukset saattavat liitää takaisin 1800-luvulle. Hyvin nukutun yön jälkeen on ihana herätä uuteen päivään jatkamaan aikamatkaa. Aamun kruunaa herkullinen lähiruoasta koottu aamupala-lautasemme.

Haluammekin tarjota vieraillemme enemmän kuin huoneen – meillä voi kokea pienen aikamatkan ja elämyksen!

Booking.com-App-Reviews-booking.com-logo

TENTSILE EXPERIENCE ECO CAMP – elämysyöpymistä metsässä

Tentsile Experience Eco Camp – ekologinen ja elämyksellinen metsähotelli – tarjoaa matalan hiilijalanjäljen yöpymistä korkeatasoisesti ja turvallisesti Tentsile-puumajoituksessa. Teltat on sijoitettu Teijon kansallispuiston upeisiin näköalamaisemiin.

Haluamme tarjota retkeilijöille ja matkailijoille aidon ja autenttisen luontokokemuksen ripauksella elämyksellistä luksusta. Voidaan puhua nature campista ja jopa ekoglampingista. Turvallinen ja vedenpitävä Tentsile luo aivan uudenlaisen mukavuuden ja yhteyden ympäröivään luontoon vieden yöpymis- ja luontoelämyksen täysin uudelle tasolle.

Hiljaisuus, tuoksut ja yön äänet siivittävät nukkujan uneen ja tarvittaessa voi saada univahdin turvaksi ja kaveriksi uuteen kokemukseen ja elämykseen.
VARAA ELÄMYSYÖ JO TÄNÄÄN!

Varaa tästä