• image
  • image
  • image
  • image

Huldan puoti

Antiikkiliike ja vanhan tavaran puoti on toiminut jo vuodesta 2004 Mathildedalin Ruukkitehtailla. Puoti kätkee sisäänsä aarteita menneiltä vuosikymmeniltä. Tuotevalikoimasta löytyvät Arabian vanhat astiat, lasiesineet, puiset talonpoikaishuonekalut ja käsinkudotut tekstiilit.


Huldan Puotia pyörittää Riitta Ruohonen, joka myös entisöi huonekaluja.

Huldan Puodissa aistit menneet vuosikymmenet ja niiden nostalgian.

Huldan Puoti puh. 0400 561 358 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Huldan Puoti löytyy myös facebookista.

 

Ruukin kehräämö & puoti

Ruukin Kehräämö & Puoti on alpakkaneuleisiin erikoistunut lifestyle myymälä. Sen tuotevalikoima koostuu pehmeistä alpakkaneuleista ja -tuotteista. Alpakkaneuleet ovat yrityksen omaa käsialaa ja valmistetaan kotimaassa.

Neuleiden lisäksi puoti kätkee sisäänsä käsinvalmistettuja hopeisia koruja, vaatteita ja kenkiä.

Ruukin Kehräämön puodista löytyvät myös ihanat alpakka langat.

Lisäeksotiikkaa tarjoaa lähellä laiduntavat alpakat, joiden elämää voi seurata ympäri vuoden.

Ruukin Kehräämö & Puoti: puh. 044 3721813

www.ruukinkehraamo.fi

KehraamoAlapakka

Kyläkonttorin puoti

on kahvilan ohessa toimiva ohessa on pieni puoti. Puodin tuotevalikoimassa suosimme paikallisten valmistajien ja pientuottajien tuotteita.

Hillokellaristamme löydät paikallisten tuottajien ja pientuottajien herkkuja kotiin ostettavaksi. Namunurkastamme löytyvät luomusuklaat, käsityönä tehdyt lakritsit, salmiakit ja karamellit.

Pientä ja kaunista ruukin henkeen!

Kahvila Kyläkonttori & Puoti: puh. 050 3542 487, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

facebook
 

Second Chance & PetriS Chocolate Room

Tämä ihastuttava putiikki on kahden kotimaisen yrityksen yhteistyön tulos ja pitää sisällään niin Porvoossa käsintehtyjä suklaita kuin Suomessa valmistettuja naisten-ja lastenvaatteita. Tuotemerkkien omien tuotteiden lisäksi löydät täältä mm. Caloun puukenkiä, kotimaisia koruja ja koirien tarvikkeita. Kaikki tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja tarkoin kauppaan valikoituja.

Tervetuloa hankkimaan suussa sulavat herkut ja kesän parhaat vaatteet ja asusteet!

Olemme avoinna  joka päivä klo 11-17.

Lisätietoa: www.secondchance.fi ja www.petris.fi

 

 

 

 

 

 

 

 
Ei tapahtumia