• image
  • image
  • image
  • image

Kahvila Kyläkonttori & Puoti

Kyläkonttori on meren äärelle, ruukin vanhaan 1850 –luvun muuntajarakennukseen loihdittu viihtyisä ja värikylläinen kahvila. Se huokuu entisajan henkeä. Avarat ikkunat ja kodikas sisustus luovat välittömän ja lämpimän tunnelman.

Historialliseen muuntajarakennukseen voi istahtaa nauttimaan höyryävää pannukahvia ja uunituoretta pullaa, sekä makoisia kauden raaka-aineista valmistettuja suolaisia ja makeita kakkuja. Kyläkonttori tarjoaa viihtyisät puitteet ja maalaismaiset tarjoilut niin pienempiin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Kahvilalla on käytössä myös erillinen kokous- ja juhlatila, joka sopii hyvin 10-80 hengen tilaisuuksiin.

Kahvilan ohessa on pieni puoti, josta löytyvät paikallisten tuottajien hillot, hyytelöt ja mehut, sekä monenlaisia muita herkkuja kotiin ostettavaksi. Tuotevalikoima uudistuu vuodenaikojen ja juhlasesonkien mukaan.

Lukemista voi ostaa, vaihtaa tai lainata kulttuuriyhdistyksen kirjakierrätyshyllystä.

Kahvilan kautta voi myös varata alueen esittelyopastukset, sekä kokous- ja juhlatilat. 

Kyläkonttori on kylän olohuone, jonne kaikki ovat tervetulleita viihtymään ja oleskelemaan.

Kahvilan tilat & tarjoilut voi varata myös yksityistilaisuutta varten: kokoukset, illanistujaiset, juhlat, valmistujaiset, polttarit tms.

Seuraa ajakohtaisia asioita  Kahvila Kyläkonttori & puoti ja Mathildedalin Ruukkitehtaiden Facebook-sivuilta. Lisätietoja: Ruukkimatkailu Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 354 2487
 

Ravintola Ruukin Krouvi

Ravintola palvelee asiakkaitaan vanhassa ruukin karkaisimorakennuksessa. Ruukin Krouvissa voit nauttia maittavia ruoka-annoksia, raikkaita juomia sekä suussa sulavia jälkiruokia - unohtamatta maukkaita pizzojamme! A la Carte -lista on reilu ja konstailematon. Ravintola on erittäin tunnettu mehevistä ja maukkaista pizzoistaan.

Ravintolan vanhat kiviseinät ja upeat merelle avautuvat ikkunat luovat viihtyisän tunnelman. Kesähelteillä on mukava ruokailla viileiden kiviseinien suojassa, taikka nauttia virkistäviä juomia aurinkoisella terasillamme katsellen merellä lipuvia valkeapurjeisia veneitä merituulen lempeässä syleilyssä. Krouvin terassi on suosittu kohtaamispaikka kesäisin.

Ruukin Krouvi tarjoaa myös tunnelmalliset puitteet kynttiläillallisille pimeneviin syysiltoihin. Takkatulen loimu huokuu lämpöä ja luo kiireetöntä tunnelmaa. Hyvästä palvelusta ja viihtyvyydestänne vastaavat ravintoloitsija Kari Itäluoma ja Krouvin henkilökunta.

Ravintola Ruukin Krouvi puh. 02 7350220 tai 0400 790339, 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

http://www.ruukinkrouvi.fi  

 

 
Ei tapahtumia