• image
  • image
  • image
  • image

Hotelli Ruukin Majatalo

Haluamme tarjota yöpyjille pienen aikamatkan & elämyksen!

Ruukin Majatalo on pieni hotelli eteläisessä Salossa, meren äärellä, keskellä Mathildedalin idyllistä ruukkikylää ja Meri-Teijon aktiivista vapaa-ajanaluetta.
Hotellissa on 8 kpl 2 hengen huoneita, jotka on sisustettu ruukin henkeen, industrial & loft -tyyliin. Hotellihuoneet sijaitsevat entisessä Koneistamo -rakennuksen tehdashallissa.
Olemme panostaneet asiakkaidemme mukavuuteen. Huoneissa on laadukkaat Unikulman sängyt ja vuodevaatteet. Lisäksi jokaisessa huoneessa on kylpyhuone, sadesuihku ja taulutelevisio. Asiakkaiden käytössä on myös langaton internet.

Hotelli on avoinna ympäri vuoden ryhmille ja yksityishenkilöille.

Hotellihuoneen hinnat alkaen 115 €/ 1 hh ja 158 €/ 2hh.

Kysy tarjousta useammasta yöstä tai koko majoitustilasta.

Huonehinnat sisältävat aamiaislautasen, joka koostuu lähiruoasta. Aamiaislautanen on tarjolla tilauksesta myös muille.

Vieraidemme viihtyvyys on meille sydämen asia.

Tee elämysmatka Mathildedalin ruukkiin.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 3542487.

VARAA HUONE TÄSTÄ!

 


 

Majoitus 02

HOTELLIPAKETIT - 2018
Varaukset suoraan hotellilta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050-3542487

ALPAKAN AAMUTOIMET perhepaketti
Tutustu Mathildedalin idylliseen ruukkikylään, sen historiaan ja keskellä kylää laiduntaviin, eksoottisiin alpakoihin. Lapsiperheet voivat osallistua alpakoiden aamuhoitoon ja sitä kautta tutustua niiden elämään. Paketti sisältää: 1 yön majoituksen hotelli Ruukin Majatalossa perhehuoneessa 2 aikuiselle ja 2 lapselle. Lähiruuasta tuotetun, runsaan aamiaisen. Ohjatun osallistumisen alpakoiden hoitoon eli aamutoimiin (1 h). Samalla kerromme alpakoiden elintavoista, villasta ja alpakkatuotteista. Omatoimisen tutustumisen Mathildedalin ruukkikylään Ruukkipolku –opaskartan avulla. Asiakkaidemme käytössä ovat myös maitokärry ja polkupyörät.
Hinta 299 €/perhe (2 aikuista & 2 lasta)

RUUKKIKULTTUURIA JA -HISTORIAA

Matkaa 1800 -luvun ruukkielämään. Aisti Mathildedalin kyläidylli, yhteisöllisyys, vanhat rakennukset ja aito rauha.  Paketti sisältää 1 yön majoituksen 2 hh aamiaisella, Ruukkipolku -opaskartan, Teijon alueen ruukit -historiikin, kakkukahvit kahvila Kyläkonttorissa. Hinta 189 €/ 2 hlöä.

RETKEILLEN TEIJON KANSALLISPUISTOSSA

Teijon kansallispuistossa voit kokea Suomen luonnon monimuotoisuuden ja ruukkitoiminnan muovaaman maiseman. Ainutlaatuinen kokemus syntyy padotuista järvistä, kivirakennelmista, soista, jylhistä kallioista ja lehtometsistä. Paketti sisältää 1 yön majoituksen 2 hh aamiaisella, retkikartan, nuotiosytykkeet & -eväät: kahvia/kuumaa mehua termoksessa tai kylmän juoman, lähituottajan grillimakkaraa, keksejä.
Hinta 189 €/ 2 hlöä.

MATHILDEDALIN LUONTO JA RUUKKIHISTORIA

On paketti sinulle, joka nautit rauhallisista metsäkävelyistä, kauniista maisemista ja rouheasta ruukki-idyllistä. Linnunlaulu, nuotion tuli ja kiireettömyys on läsnä kaikkialla. Paketti sisältää 2 yön majoituksen 2 hh aamiaisilla & omatoimiohjelman:
Luontopäivä: Retkikartta, nuotiosytykkeet & -eväät: kahvia/kuumaa mehua termoksessa tai kylmän juoman, lähituottajan grillimakkaraa, keksejä.
Ruukkihistoria: Ruukkipolku -opaskartta, Teijon alueen ruukit -historiikin, kakkukahvit kahvila Kyläkonttorissa. Hinta 335 €/ 2 hlöä.


RUUKIN HÄÄSVIITTI

Hääsviitissä vietät rauhallisen ja ihanan yön historiallisessa  miljöössä. Pienet yksityiskohdat tekevät onnistuneen juhlapäivän. Paketti sopii hyvin hääpareille, sekä hääpäivää viettäville. Se sisältää 1 yön majoituksen 2 hh Deluxe King huoneessa (huoneen luovutus klo 14). Aamiaistarjoilun huoneeseen haluttuna ajankohtana, kukkia, suklaata & lähituottajan kuohujuomaa.
Hinta 245 €/yö/huone.

Ei tapahtumia