KOLMEN RUUKIN KIERROS! 69€

KOLMEN RUUKIN KIERROS! 69€

Tutustu Kirjakkalan, Teijon ja Mathildedalin ruukkikyliin, sekä niiden historiaan. Kylät edustavat 1600-, 1700- ja 1800 – luvun ruukkeja punamulta taloineen, kartano-miljöineen ja vanhoine tehdasrakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä. Retken aikana tutustumme Suomen teolliseen historiaan, Teijon kartanoon ja kirkkoon sekä, sekä niihin liittyviin tarinoihin ja tapahtumapaikkoihin. Ohjelma (6 h)
– Tutustumme oppaan johdolla Kirjakkalan ruukkikylään, sen historiaan ja nykypäivään.
– Nautimme aamukahvit Kirjakkalan ruukkikylässä.
– Tutustumme Teijon kartanoon ja koko ruukin värikkääseen historiaan sekä ainutlaatuiseen Teijon kirkkoon, joka on Suomen pienin kivikirkko.
– Nautimme lounaanravintola Ruukin Krouvissa, joka on kunnostettu vanhaa kunnioittaen entiseen karkaisimo –rakennukseen.
– Teemme pienen kävelyretken, jonka aikana tutustumme Mathildedalin ruukkitehdasalueen vanhoihin rakennuksiin ja niiden historiaan, sekä koko Teijon alueen teolliseen historiaan oppaan johdolla. Vierailemme historianäyttelyssä, jossa on esillä Teijon alueen ruukeissa valmistettuja koneita ja laitteita.
– Käymme katsomassa Mathildedalin ruukissa laiduntavia alpakoita ja varamme aikaa ostoksille.
PAKETIN HINTA: alk. 69 €/hlö (sis. Alv) Sisältäen kahvituksen, lounaan ja oppaiden palvelut. Paketti on tarjolla ympäri vuoden. Ryhmäkoko min. 20 henkeä.
Pakettien varaukset ja tiedustelut: info@mathildedal.fi tai 050 – 3542487