• en

Kansallispuisto

Teijon Kansallispuisto – Matildanjärvi

”Jos satumetsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt.” Koe luonnon luksusta omalla tavallasi omaan tahtiin. Retkeily upeassa kansallispuistossa on aina yhtä antoisaa; raikkaassa sateessa tai lämpöisessä auringon paisteessa. Teijon kansallispuiston jylhät maisemat houkuttelevat nauttimaan rauhallisesta luontonäytelmästä. Patikointi, maastopyöräily, geokätköily, suppailu, soutu ja kalastus – siinä vaihtoehtoja retkeilyyn. Liikkuja voi löytää myös kansallispuiston marja- ja sieniaarteita. Levähtää voi laavuilla tai vaikkapa kesänlämpöisellä kalliolla. Retken voi täydentää yöpymällä Matildanjärven majoitteissa tai Hotel Mathildedalin idyllisessä huoneessa.

Täällä puun halaaminen on sallittua!

http://www.luontoon.fi/teijo

Info

Teijon kansallispuiston ja Salon matkailu info palvelee Hotel & Café Mathildedalin yhteydessä, Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal. Annamme neuvoja ja vinkkejä eri käyntikohteista. Meiltä voi hakea kartat ja esitteet, ostaa mukaan eväät ja matkamuistot tai nauttia uunituoreista ruoka- ja kahvilapalveluistamme paikan päällä. Suuremmalle porukalle tarjoamme eräopastuksia, aistikävelyjä, nuotiokahvituksia ja avotuli-illallisia ennakkotilauksesta. Autamme luontoseikkailijaa suunnittelussa.

Infosta voit myös vuokrata soutuveneet, kanootit, sup-laudat ja saunan, sekä ostaa kalaluvat.

Yhteystiedot ja varaukset: 044-3300082 tai teijo@mathildedal.fi

Caravan-alue

Metsäinen alue kansallispuistossa, Matildanjärvellä, tarjoaa vaunuilijoille luonnonrauhaa. Metsän hiljaisuus, tuoksut ja yön äänet siivittävät nukkujan uneen ja lintujen lauluun on mukava aamulla herätä. Alueella on 19 sähköistettyä vaunupaikkaa. Perusmukavuuksiin kuuluvat lisäksi wc-, suihku- ja saunatilojen käyttö. Näissä maisemissa voi nauttia ainutkertaisesta luontoelämyksestä useammankin päivän.

http://www.luontoon.fi/teijo/palvelut

Tilausravintola Kota

Lämpöisellä kodalla Teijon kansallispuistossa voi nauttia höyryävän lempeästä keitosta tai vaikkapa suussa sulavan pehmeästä loimulohesta. Herkulliset tarjottavat ryhmille loihtii Tilausravintola Kota. Nokipannukahvit sopivat leppoisaan tunnelmaan avotulen lämmittäessä ympärillä. Tiedustelut: 044-3300082 tai teijo@mathidedal.fi

 

Tentsile Experience Eco Camp

Tentsile Experience Eco Camp – ekologinen ja elämyksellinen metsähotelli – tarjoaa matalan hiilijalanjäljen yöpymistä korkeatasoisesti ja turvallisesti Tentsile-puumajoituksessa. Teltat on sijoitettu Teijon kansallispuiston upeisiin näköalamaisemiin.

Haluamme tarjota retkeilijöille ja matkailijoille aidon ja autenttisen luontokokemuksen ripauksella elämyksellistä luksusta. Voidaan puhua nature campista ja jopa ekoglampingista. Turvallinen ja vedenpitävä Tentsile luo aivan uudenlaisen mukavuuden ja yhteyden ympäröivään luontoon vieden yöpymis- ja luontoelämyksen täysin uudelle tasolle.

Hiljaisuus, tuoksut ja yön äänet siivittävät nukkujan uneen ja tarvittaessa voi saada univahdin turvaksi ja kaveriksi uuteen kokemukseen ja elämykseen.

VARAA ELÄMYSYÖ JO TÄNÄÄN!

Varaa tästä

Kalamajat: Lippa ja Vaappu

Kuuden hengen eräkämpät Lippa ja Vaappu sijaitsevat Matildanjärven läheisyydessä. Nämä kaksi laavukämppää sijaitsevat samassa pihapiirissä ja sopivat hyvin luonnosta ja omasta rauhasta nauttiville. Kalamajat sopivat parhaiten tukikohdaksi kalastus- tai patikointireissulle tai pienempien leirien järjestämispaikaksi.

Varaa tästä