• englanti

Ryhmät ja kokoukset

Kokous- ja juhlatila Kankirautavarasto

Kokous- ja juhlatila Kankirautavarasto huokuu 1850-luvun tunnelmaa. Aiemmin kankiraudan varastopaikkana toiminut tila tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät kokoustilat 10-50 hengelle ja juhlatilat 20-80 hengelle. Rauhallinen ja luova ympäristö ajanmukaisella kokoustekniikalla inspiroi tarttumista hetkeen ja luo kokousintoa koko päiväksi. Ruoka- ja luontoelämykset kokouksen lomassa mahdollistavat unohtumattoman kokouksen kaikilla aisteilla. Kankirautavarasto henkii pienempien juhlien arvokasta ja intiimiä tunnelmaa: häät, ylioppillas- ja rippijuhlat, syntymäpäivät, ristiäiset ja muistotilaisuudet.

Päivän kokouspaketti

yli 20 hengen ryhmät alk. 49 €/hlö (alv. 0 %)
alle 20 hengen ryhmät alk. 59 €/hlö (alv. 0 %)

 Juhla- ja tapahtumatila Valimo

Ainutlaatuinen ja tunnelmallinen tila luo upeat puitteet juhlaan. Rouhean Valimon juhlallista tunnelmaa nostattavat kirkkomaisen ihastuttavat, upeat holvikaari-ikkunat syvennyksineen. Kauniin kesäpäivän ja hämärtyvän kesäillan suuremmatkin tapahtumat puistomaisessa ja merellisessä miljöössä huokuvat taikaa. Tilaa on myös ohjelmalle ja tangon taivutukselle. Valimo sopii 70-150 hengen kesäisiin tilaisuuksiin.

Häät

Molemmat tilamme huokuvat rustiikkista tunnelmaa meren läheisyydessä yhdistettynä satumaiseen ruukkiympäristöön, joka on juhlapäivänänne täynnä rakkautta ja romantiikkaa! Satumaisen kaunis juhla-asuun puettu ruukkialue johdattaa rakkaudentäyteiseen hääjuhlaan puistomaisen merellisessä ympäristössä. Juhlatilat henkivät rouhean romanttista tunnelmaa hääparin astellessa yhteisiä suloisia ensiaskeliaan. Yöpyminen Hotel Mathildedalissa luo unohtumattoman alun onnellisen parin yhteiselle matkalle.

Yhteistyökumppanimme:

Cafe Mathildedal (catering)

Adabakes (hääkakut)
instagram.com/adabakes

Ravintola Ruukin Krouvi (catering)
www.ruukinkrouvi.fi

Pito Pastantti (catering)
www.pitopastantti.fi

Salon Seurahuone (catering)
www.salonseurahuone.fi

Mikko Pääkkönen (hääkuvaus)
www.mpaakkonen.com

Sander Vill (hää- & videokuvaus)
Little Wedding Factory (kukat & koristeet)

Kukkahuone Rinkeruusa (kukat & koristeet)
FB:KukkahuoneRinkeruusa  puh. 050 3586168

Valokuvat: Mikko Pääkkönen, Jere Satamo, Jussi Rekiaro