• englanti

Ryhmät ja kokoukset

Kokous- ja juhlatila Kankirautavarasto

Kokous- ja juhlatila Kankirautavarasto huokuu 1850-luvun tunnelmaa. Aiemmin kankiraudan varastopaikkana toiminut tila tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät kokoustilat 10-50 hengelle ja juhlatilat 20-80 hengelle. Rauhallinen ja luova ympäristö ajanmukaisella kokoustekniikalla inspiroi tarttumista hetkeen ja luo kokousintoa koko päiväksi. Ruoka- ja luontoelämykset kokouksen lomassa mahdollistavat unohtumattoman kokouksen kaikilla aisteilla. Kankirautavarasto henkii pienempien juhlien arvokasta ja intiimiä tunnelmaa: häät, ylioppillas- ja rippijuhlat, syntymäpäivät, ristiäiset ja muistotilaisuudet.

Päivän kokouspaketti

yli 20 hengen ryhmät alk. 49 €/hlö (alv. 0 %)
alle 20 hengen ryhmät alk. 59 €/hlö (alv. 0 %)

 Juhla- ja tapahtumatila Valimo

Ainutlaatuinen ja tunnelmallinen tila luo upeat puitteet juhlaan. Rouhean Valimon juhlallista tunnelmaa nostattavat kirkkomaisen ihastuttavat, upeat holvikaari-ikkunat syvennyksineen. Kauniin kesäpäivän ja hämärtyvän kesäillan suuremmatkin tapahtumat puistomaisessa ja merellisessä miljöössä huokuvat taikaa. Tilaa on myös ohjelmalle ja tangon taivutukselle. Valimo sopii 70-150 hengen kesäisiin tilaisuuksiin. Tila on käytössä vain kesäaikaan.
Kesä 2021-2022 ovat jo täyteen varattuja. Kesälle 2023 otamme varauksia lokakuusta 2021 alkaen.

Häät

Molemmat tilamme huokuvat rustiikkista tunnelmaa meren läheisyydessä yhdistettynä satumaiseen ruukkiympäristöön, joka on juhlapäivänänne täynnä rakkautta ja romantiikkaa! Satumaisen kaunis juhla-asuun puettu ruukkialue johdattaa rakkaudentäyteiseen hääjuhlaan puistomaisen merellisessä ympäristössä. Juhlatilat henkivät rouhean romanttista tunnelmaa hääparin astellessa yhteisiä suloisia ensiaskeliaan. Yöpyminen Hotel Mathildedalissa luo unohtumattoman alun onnellisen parin yhteiselle matkalle.

Yhteistyökumppanimme:

Cafe Mathildedal (catering)

Adabakes (hääkakut)
instagram.com/adabakes

Ravintola Ruukin Krouvi (catering)
www.ruukinkrouvi.fi

Pito Pastantti (catering)
www.pitopastantti.fi

Salon Seurahuone (catering)
www.salonseurahuone.fi

Mikko Pääkkönen (hääkuvaus)
www.mpaakkonen.com

Sander Vill (hää- & videokuvaus)
Little Wedding Factory (kukat & koristeet)

Kukkahuone Rinkeruusa (kukat & koristeet)
FB:KukkahuoneRinkeruusa  puh. 050 3586168

Valokuvat: Mikko Pääkkönen, Jere Satamo, Jussi Rekiaro