• englanti

Ruoka

Café Mathildedal

Pientä ja kaunista ruukin henkeen!

Käsityönä, rakkaudella loihditut herkullisen makeat ja suolaiset maut sekä ainutlaatuinen ilmapiiri, niistä on Café tehty. Isot ikkunat siivilöivät valoa ja kalusteet huokuvat menneen ajan lumoa. Kuppi huolella keitettyä pannukahvia ja pala itse tehtyä, suussasulavaa kakkua – voiko täydellisempää hetkeä enää olla. Kesäisin tarjolla myös Café Foodia: Käsintehtyä pastaa, salaattiannoksia ja uutuutena paahdettu Levain leipä talon tsatsikilla. Suosimme lähituottajien raaka-aineista totta kai!
Caféen tunnelmasta pääsee nauttimaan myös hotelliaamiaisella aivan Hotel Mathildedalin helmassa. Lähi- ja pientuottajien laadukkaat hillot, makeiset ja muut tuotteet odottavat uutta kotiaan. Jo maailmaa nähneitä kirjoja voi ostaa, vaihtaa tai lainata kulttuuriyhdistyksen kirjahyllystä.
Meillä palvellaan rennosti suurella sydämellä!
Avoinna 2021
1.6.-15.8. päivittäin klo 10-18
16.8.-22.8. ke-su klo 10-17
23.8.-17.10 la-su
Loppu vuoden aukioloajat tarkentuvat myöhemmin.

Ravintola Ruukin Krouvi

Hyvä ruoka, meren suuntaan kaartuvat ikkunat sekä kesäterassi luovat ihastuttavat puitteet ravintolaelämykselle. A la Carte -lista on reilu ja konstailematon. Vanhan karkaisimorakennuksen kiviseinät huokuvat mennyttä aikaa ja tunnelmaa, jonka takkatulen lämpö syysillan jo hämärtyessä täydentää.

Ravintola Ruukin Krouvi puh. 02 735 0220

info@ruukinkrouvi.fi

www.ruukinkrouvi.fi