• en

Ruoka

Café Mathildedal

Lähituottajien raaka-aineista loihditut herkullisen makeat ja suolaiset maut sekä ainutlaatuinen ilmapiiri, niistä on Café tehty. Isot ikkunat siivilöivät valoa ja kalusteet huokuvat menneen ajan lumoa. Kuppi huolella keitettyä kahvia ja pala itse tehtyä, suussasulavaa kakkua – voiko täydellisempää hetkeä enää olla. Meillä palvellaan rennosti suurella sydämellä.
Cafésta pääsee nauttimaan myös hotelliaamiaisella aivan Hotel Mathildedalin helmassa. Lähi- ja pientuottajien laadukkaat hillot, makeiset ja muut tuotteet odottavat uutta kotiaan. Jo maailmaa nähneitä kirjoja voi ostaa, vaihtaa tai lainata kulttuuriyhdistyksen kirjahyllystä.

Pientä ja kaunista ruukin henkeen!

Tilausravintola Kota

Lämpöisellä kodalla Teijon kansallispuistossa voi nauttia höyryävän lempeästä keitosta tai vaikkapa suussa sulavan pehmeästä loimulohesta. Herkulliset tarjottavat ryhmille loihtii Tilausravintola Kota. Nokipannukahvit sopivat leppoisaan tunnelmaan avotulen lämmittäessä ympärillä.

http://www.luontoon.fi/teijonvarauskota

Luontokeskus café

Luontokeskus cafén munkkikahvit kutsuvat herkkuhetkeen. Suuremmalle porukalle suussa sulavat tarjoilut ennakkotilauksesta. Myynnissä retkievästä ja muita retkeilyyn liittyviä tuotteita nautinnolliseen metsäkokemukseen. Luontokeskus auttaa luontoseikkailijaa suunnittelussa.

Tilauksesta kahvituksia ja eräruokailua ryhmille.

Ravintola Ruukin Krouvi

Hyvä ruoka, meren suuntaan kaartuvat ikkunat sekä kesäterassi luovat ihastuttavat puitteet ravintolaelämykselle. A la Carte -lista on reilu ja konstailematon. Vanhan karkaisimorakennuksen kiviseinät huokuvat mennyttä aikaa ja tunnelmaa, jonka takkatulen lämpö syysillan jo hämärtyessä täydentää.

Ravintola Ruukin Krouvi puh. 02 735 0220

info@ruukinkrouvi.fi

www.ruukinkrouvi.fi