• englanti

Ruoka

Café Mathildedal

Lähituottajien raaka-aineista loihditut herkullisen makeat ja suolaiset maut sekä ainutlaatuinen ilmapiiri, niistä on Café tehty. Isot ikkunat siivilöivät valoa ja kalusteet huokuvat menneen ajan lumoa. Kuppi huolella keitettyä kahvia ja pala itse tehtyä, suussasulavaa kakkua – voiko täydellisempää hetkeä enää olla. Meillä palvellaan rennosti suurella sydämellä.
Cafésta pääsee nauttimaan myös hotelliaamiaisella aivan Hotel Mathildedalin helmassa. Lähi- ja pientuottajien laadukkaat hillot, makeiset ja muut tuotteet odottavat uutta kotiaan. Jo maailmaa nähneitä kirjoja voi ostaa, vaihtaa tai lainata kulttuuriyhdistyksen kirjahyllystä.

Pientä ja kaunista ruukin henkeen!
Avoinna 30.11-21.12 la-su klo 10-16, sekä pe 13.12 ja 20.12 klo 14-20. Tammikuussa lomailemme ja avaamme 15.2.2020.

Tilausravintola Kota

Lämpöisellä kodalla Teijon kansallispuistossa voi nauttia höyryävän lempeästä keitosta tai vaikkapa suussa sulavan pehmeästä loimulohesta. Herkulliset tarjottavat ryhmille loihtii Tilausravintola Kota. Nokipannukahvit sopivat leppoisaan tunnelmaan avotulen lämmittäessä ympärillä.

http://www.luontoon.fi/teijonvarauskota

 

Ravintola Ruukin Krouvi

Hyvä ruoka, meren suuntaan kaartuvat ikkunat sekä kesäterassi luovat ihastuttavat puitteet ravintolaelämykselle. A la Carte -lista on reilu ja konstailematon. Vanhan karkaisimorakennuksen kiviseinät huokuvat mennyttä aikaa ja tunnelmaa, jonka takkatulen lämpö syysillan jo hämärtyessä täydentää.

Ravintola Ruukin Krouvi puh. 02 735 0220

info@ruukinkrouvi.fi

www.ruukinkrouvi.fi