Suussa sulavat herkut ja sydämellinen palvelu!

Kahvilan ihanan isot ikkunat siivilöivät valoa ja kalusteet huokuvat menneen ajan lumoa. Kuppi huolella keitettyä pannukahvia ja pala itse tehtyä, suussa sulavaa kakkua – voiko täydellisempää hetkeä enää olla. 

Caféssa on pieni "kirjasto", josta voit lainata lukemista vierailusi ajaksi tai lunastaa haluamallasi summalla kotiin viemisiksi.

Cafén aukioloajat tästä. 

Pieni tyttö isoäidin kanssa jäätelöllä Cafe Mathildedalissa.

Herkullista!

Ihanassa Caféssamme voit istahtaa kiireettömästi ja nauttia erilaisista juomista sekä herkullisista makeista ja suolaisista leivonnaisista. Teemme kaikki tuotteet itse paikan päällä lähituottajien raaka-aineista.

Mikään ei voita vasta paistettua korvapuustia tai salaisella reseptillä tehtyä porkkanakakkuamme. Kesäaikaan tarjolla myös muun muassa ihania marja-marenkikakkuja.

Cafén puodissa on myynnissä paikallisia herkkuja ja muita tuotteita, jotka sopivat hyvin tuliaisiksi.

Suklaakakku, jonka päällä syötäviä kukkia.

Cafe Food

Käsintehtyä pastaa valitsemallasi täytteellä, ruskistettuvoi-kastikkeella ja parmesaanilla, eikö kuulostakin hyvältä?

Kesällä ruokatarjontamme koostuu käsintehdystä pastasta, salaattiannoksista ja paahdetusta levain-leivästä. Kaikki lähituottajien raaka-aineista totta kai!

Lisäksi kesäisin tarjolla myös Cafén aamupala, joka sisältää täytetyn sämpylän, jogurttia, tuoremehua ja kahvin tai teen. Cafén aamupalan lisäksi ennakkovarauksesta mahdollista tilata Hotellin aamupalalautanen.

Ruokafilosofiamme on ”yksikertaista ja hyvää aidoista raaka-aineista”!

Oivaraportti

Cafe Mathildedalin käsintehtyä pastaa ja sen päällä savukalkkunaa, parmesania ja rukolaa.

Hotellin aamupala

Cafén tunnelmasta pääsee nauttimaan myös Hotellin aamiaisella, joka tarjoillaan pöytiin asiakkaan aikataulun mukaan. Lähituottajien raaka-aineista loihdittu aamupalalautanen on täydellinen aloitus lomapäivälle. Me olemme valinneet lautaselle upeita makuja juuri sinua varten!

Muille kun hotellivieraillemme aamupala saatavilla ennakkovarauksesta sähköpostitse info@mathildedal.fi.

Hotel Mathildedalin aamupalalautanen.

Avotuliruokailut & retkieväät

Toteutamme luonto- ja avotuliruokailuja Teijon kansallispuistossa eri kokoisille ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Herkuttele nuotion ääressä höyryävällä pannukahvilla ja muurinpohjaletuilla tai nauti ihanaa kermaista lohikeittoa lounaaksi. Illalliseksi tarjoilemme avotulella valmistetun kolmen ruokalajin menún. Järjestämme myös teemallisia luonto-opastuksia, aistikävelyjä ja muita luonto-ohjelmia.

Meiltä voit myös Cafésta tilata retkieväät mikäli olet suuntaamassa Teijon kansallispuistoon perheen kesken tai ystävien kanssa.

Kupillinen pannukahvia ja muurinpohjalettu hillolla.

Paketit & Lahjakortit

Lähituottajien raaka-aineista loihditut herkullisen makeat ja suolaiset maut sekä kesäaikaan tarjottavat kevyet lounaat kruunaavat päivän.

Nauti perheen tai ystävien kesken yksityinen piknik hetki yhdessä alpakoiden kanssa alpakkatarhassa!
Alpakkapiknik sisältää:

Pienen kävelyretken aikana tutustumme ruukkitehdasalueen vanhoihin rakennuksiin ja niiden historiaan oppaan johdolla.

Mathildedalin Ruukkitehtaat ja sitä ympäröivä ruukkikylä Teijon kansallispuiston kupeessa henkii hyväntuulista kylätunnelmaa: punamultataloja, ruukkirakennuksia, historiaa, puoteja, uniikkeja makue