MATILDAN TAIKA -kulttuuripaketti!
42€

MATILDAN TAIKA -kulttuuripaketti!<br>42€

(Valittu 2015 TOP 10 kulttuurimatkailupaketiksi)
Tutustu Mathildedalin ruukkikylään ja sen historiaan. Retken aikana kurkistamme alueen ja koko Suomen teolliseen historiaan, sekä siihen liittyviin tarinoihin ja tapahtumapaikkoihin.
Ohjelma (4 h):
– Nautimme kahvit leivonnaisella kahvila Kyläkonttorissa, joka sijaitsee 1850 –luvulta peräisin olevassa muuntaja –rakennuksessa, meren äärellä.
– Pienen kävelyretken aikana tutustumme ruukkitehdasalueen vanhoihin rakennuksiin ja niiden historiaan oppaan johdolla. Teemme lyhyen kurkistuksen Teijon alueen ruukkien historiaan ja tähän päivään, sekä vierailemme historianäyttelyssä, jossa on esillä Teijon alueella valmistettuja koneita ja laitteita
– Alpakkakierroksen aikana tutustumme alueella laiduntaviin alpakoihin ja niiden elämään. Kerromme alpakoista ja niiden elintavoista, villasta ja alpakkatuotteista.
– Nautimme lounaan ravintola Ruukin Krouvissa
– Ostosmahdollisuus matkan aikana
PAKETIN HINTA 2017: 1.9.-31.5. välillä arkisin: 42€/hlö (sis. Alv)ja 1.6.-31.8. välillä, sekä viikonloppuisin: 47 €/hlö(sis. Alv). Sisältäen kahvituksen, lounaan ja oppaiden palvelut. Paketti on tarjolla ympäri vuoden. Ryhmäkoko min. 20 henkeä.
Pakettien varaukset ja tiedustelut: info@mathildedal.fi tai 050 – 3542487