MATILDAN TAIKA -kulttuuripaketti!
alk. 44€/hlö

MATILDAN TAIKA -kulttuuripaketti!<br>alk. 44€/hlö

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään ja sen historiaan. Retken aikana kurkistamme alueen ja koko Suomen teolliseen historiaan, sekä siihen liittyviin tarinoihin ja tapahtumapaikkoihin.

Ohjelma (4 h):
– Nautimme kahvit leivonnaisella tai suolaisella Café Mathildedalissa, joka sijaitsee vanhassa koneistamo -rakennuksessa, meren äärellä.
– Pienen kävelyretken aikana tutustumme ruukkitehdasalueen vanhoihin rakennuksiin ja niiden historiaan oppaan johdolla. Teemme lyhyen kurkistuksen Teijon alueen ruukkien historiaan ja tähän päivään, sekä vierailemme historianäyttelyssä, jossa on esillä Teijon alueella valmistettuja koneita ja laitteita
Alpakkakierroksen aikana tutustumme alueella laiduntaviin alpakoihin ja niiden elämään. Kerromme alpakoista ja niiden elintavoista, villasta ja alpakkatuotteista.
Lounaan nautimme ravintola Ruukin Krouvissa, joka on kunnostettu vanhaa kunnioittaen entiseen karkaisimo –rakennukseen. Tai Mathildan Marinassa, josta on upea merinäköala Halikonlahdelle.
Ostosmahdollisuus matkan aikana

PAKETIN HINTA 2019-2020: 1.9.-31.5. välillä arkisin: 44€/hlö (sis. Alv)ja 1.6.-31.8. välillä, sekä viikonloppuisin: 49 €/hlö(sis. Alv). Sisältäen kahvituksen, lounaan ja oppaiden palvelut. Paketti on tarjolla ympäri vuoden. Ryhmäkoko min. 20 henkeä.
Pidätämme oikeuden ohjelma- ja hinnanmuutoksiin. Tilaisuuden lopullinen henkilömäärä tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Minimilaskutusperusteena toimii vahvistettu osallistujamäärä. Erikoisruokavalioista perimme + 2€/hlö lisämaksun. Kaikki ruoka on laktoositonta.

Pakettien varaukset ja tiedustelut: Hotel Mathildedal, Ruukinrannantie 8, 25660 Mathildedal info@mathildedal.fi tai 050 – 3542487 . www.mathildedal.fi