LUONTOON -KOKOUSPAKETTI (1pv 99€)

LUONTOON -KOKOUSPAKETTI (1pv 99€)

Rento kokouspäivä Teijon kansallispuiston lumoavasta luonnosta nauttien rentouttaa mieltä ja virkistää pitkään. Onnistunutta kokouspäivää täydentävät mukava seura ja maukas lähituottajien raaka-aineista valmistettu ruoka.

Saapuminen Mathildedaliin, Teijon kansallispuistoon, jossa päivä alkaa nuotioaamiaisella ulkona, samalla luontokokouspäivää teemoittaen. Jokainen saa omakseen Wildon -aterinsetin.
Etenemme syvemmälle luontoon omatoimisesti Luontokokous -opaskartan avulla. Kokoustilana toimii koko ympäröivä luonto, jossa vain taivas on rajana ja perinteinen kokoustekniikka jää pois.
Etenemme rauhalliseen tahtiin pysähtyen luonnon kokoussaleihin ennalta sovitusti ja aina tilaisuuden tullen.
Maittavan lounaan nautimme tunnelmallisessa kodassa, jossa on mahdollista samalla myös kokoustaa. Ennen kodalta lähtöä annamme mukaan ennalta sovitun mukaisesti välipalaeväät jokaisen omaan reppuun. Rento kokouspäivä luonnossa jatkuu.
Kokouspäivän jälkeen mahdollisuus tutustua omatoimisesti Mathildedalin Ruukkitehtaiden alueeseen ja koko Mathildedalin ruukkikylän tarjontaan. Lisämaksusta esimerkiksi opastettu Ruukkikierros ja alpakkakehräämövierailu tai panimovierailu ja kyläoluen maistelua. Kokouspäivään on mahdollista yhdistää vuodenajasta riippuen myös muita aktiviteetteja kuten melontaa, soutamista tai kalastamista samalla kokoustaen.

PAKETIN HINTA: Arkisin (ma-pe) alkaen 99 €/hlö, sisältäen ohjelmassa mainitut ateriat, välipalaeväät, luonnon kokoussalien opaskartan ja Wildo aterinsetin. Muut palvelut lisämaksusta.