Mathildedal on ikimuistoinen juhla- ja kokouspaikka


Rouhean idylliset tilamme soveltuvat monenlaisiin tapahtumiin aina pienistä kokouksista isompiinkin juhlatilaisuuksiin.

Henkilökuntamme huolehtii siitä, että tapahtuman järjestäjänä voit osallistua tilaisuuteesi huolettomasti, me huolehdimme että kaikki on kohdallaan. Meillä palvellaan rennosti suurella sydämellä!

Kokoukset

Meille sopivat hyvin kokoustamaan niin dynaamiset pienryhmät kuin isommat koulutusryhmät. Rauhallinen ja luova ympäristö ajanmukaisella kokoustekniikalla inspiroi tarttumista hetkeen ja luo kokousintoa koko päiväksi. Herkullinen ruoka ja Teijon kansallispuiston tarjoamat luontoelämykset kokouksen lomassa mahdollistavat unohtumattoman kokouksen kaikilla aisteilla. Me huolehdimme hyvinvoinnistanne koko tapahtuman ajan! Päivän kokouspaketti alkaen 49 €/hlö.

Kokoustila Kankirautavarasto

Rustiikkinen Kankirautavarasto huokuu 1850-luvun tunnelmaa, punatiiliseinineen ja lankkulattioineen. Aiemmin kankiraudan varastopaikkana toiminut tila tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät kokoustilat 10-50 hengelle. Koostaan huolimatta tilan intiimi tunnelma sopii myös pienille mini ryhmille. Tila on vuokrattavissa ympäri vuoden.

Pyydä tarjousKatso kokouspaketit

Häät & Juhlat

Tunnelmalliset juhlatilat ja satumainen ruukkimiljöö meren läheisyydessä luovat upeat puitteet juhliin: häät, ylioppilas- ja rippijuhlat, syntymäpäivät, ristiäiset ja muistotilaisuudet. Unohtamatta ihanan herkullisia ruokatarjoiluja. Mathildedal on juhlapaikkana täydellinen valinta. Yöpyminen Hotel Mathildedalissa kruunaa ihanan juhlapäivän!

Loihdimme juhlat yhdessä kanssanne:

Juhla- ja tapahtumatila Valimo

Ainutlaatuinen ja tunnelmallinen tila luo upeat puitteet juhlaan. Valimo sopii 70-150 hengen kesäisiin tilaisuuksiin, jossa olet kuin ulkona mutta kuitenkin katon alla. Valimossa voit viettää unohtumattoman tapahtuman tai juhlan aitoon 1850-luvun industrial-tyyliin. Autenttisuus ja rouheus ovat avainsanoja kuvaamaan Valimoa. Upea Valimo on käytössä vain kesäkuun puolivälistä syyskuun alkuun.

Juhlatila Kankirautavarasto

Rustiikkinen Kankirautavarasto huokuu 1850-luvun tunnelmaa, punatiiliseinineen ja lankkulattioineen. Aiemmin kankiraudan varastopaikkana toiminut tila tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät juhlatilat 20-80 hengelle. Tila on vuokrattavissa ympäri vuoden.

Pyydä tarjous

Kokous & TYHY-paketit

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään ja sen historiaan. Kylä edustaa 1800 – luvun ruukkia punamulta taloineen, kartano-miljöineen ja vanhoine tehdas-rakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä.

Rento kokouspäivä Teijon kansallispuiston lumoavasta luonnosta nauttien rentouttaa mieltä ja virkistää pitkään.

Pienen kävelyretken aikana tutustumme ruukkitehdasalueen vanhoihin rakennuksiin ja niiden historiaan oppaan johdolla.

Vietä mukava päivä yhdessä työkavereiden kanssa reippaillen Mathildedalin ruukkikylässä.

Ensimmäinen kokouspäivä Teijon kansallispuiston lumoavasta luonnosta nauttien luo virkistävän pohjan rennon idyllisessä Mathildedalin ruukkikylässä pidettävälle toiselle kokouspäivälle.

Mathildedalin Ruukkitehtaat ja sitä ympäröivä ruukkikylä Teijon kansallispuiston kupeessa henkii hyväntuulista kylätunnelmaa: punamultataloja, ruukkirakennuksia, historiaa, puoteja, uniikkeja makue