Kokoukset

Meille sopivat hyvin kokoustamaan niin dynaamiset pienryhmät kuin isommat koulutusryhmät. Rauhallinen ja luova ympäristö ajanmukaisella kokoustekniikalla inspiroi tarttumista hetkeen ja luo kokousintoa koko päiväksi. Kaipaatko tiimillesi erilaista kokoustilaa? Meillä on useita kokoustiloja, joista voit valita teille sopivimman. Tilamme soveltuvat myös koulutuspäiviin sekä yritystapahtumiin.

Herkullinen ruoka ja Teijon kansallispuiston tarjoamat luontoelämykset kokouksen lomassa mahdollistavat unohtumattoman kokouksen kaikille aisteille. Me huolehdimme hyvinvoinnistanne koko vierailunne ajan!

Meillä onnistuu myös hyvin tyhy-päivän ohjelmat tai tyhy-päivän yhdistäminen kokouspäivän yhteyteen. Voitte aloittaa virallisesta ja iltapäivällä vaihtaa porukalla vapaalle.

Päivän kokouspaketti alkaen 57 €/hlö.

 

Tarjouspyyntö

Neuvottelu.

Ryhmille

Idyllinen 170-vuotias Mathildedalin ruukkikylä Teijon kansallispuiston kupeessa tarjoaa punamultataloja, ruukkirakennuksia, kulttuuria, historiaa, upeaa luontoa, käsityöläispuoteja ja uniikkeja makuelämyksiä. Aitous kuvaa eläväistä kylää, joka vie sinut ajassa taakse päin, kutsuen rentoutumaan ja nauttimaan vierailusta kaikin aistein.

Tarjoamme erilaisia ryhmäpaketteja tyhy-päiviin. Työhyvinvointipäivä Mathildedalissa takaa sen, että kaikille löytyy jotakin mieleistä ja omaa hyvinvointia kehittävää toimintaa. Ryhmäpakettimme rakentuvat kylän kulttuurihistorian, luonnon, aktiviteettien, käsityöläistuotteiden ja paikallisen ruuan ympärille, joten valinnan varaa riittää.

Mikäli edustat yhdistystä tai muuta vapaa-ajan ryhmää, niin meiltä löytyy myös teille useita erilaisia valmiiksi räätälöityjä paketteja erilaisilla sisällöillä. Voimme myös suunnitella tarpeisiinne sopivia retkipäiviä.

Kysy rohkeasti tarjousta!

 

Tarjouspyyntö

Kävelyllä ruukkialueen puistossa.

Kokoustila Kankirautavarasto

Rustiikkinen Kankirautavarasto huokuu 1850-luvun tunnelmaa, punatiiliseinineen ja lankkulattioineen. Aiemmin kankiraudan varastopaikkana toiminut tila tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät kokoustilat 10–50 hengelle. Tilan tunnelma sopii myös pienille ryhmille. Tila on vuokrattavissa ympäri vuoden ryhmä- ja kokoustyöskentelyyn.

 

Kokoustila Kankirautavarasto.

Kirjasto

Café Mathildedalin sali eli Kirjasto on myös varattavissa kokoustilaksi. Kirjastossa on erikokoisia ja erilaisia vanhoja pöytiä ja tuoleja sekä nimensä mukaisesti pieni kirjasto. Tämä sopii sellaiselle ryhmälle, joka tarvitsee luovan ja erityisen inspiroivan tilan. Videotykki ja valkokangas on mahdollista saada käyttöön myös tässä tilassa. Kirjasto toimii myös loistavana paikkana pienryhmätyöskentelylle, mikäli olette varanneet varsinaiseen kokouskäyttöön Kankirautavaraston.

Kirjasto ei ole varattavissa käyttöön kesä-elokuussa.

Café Mathildedalin sali.

Kokoustila Raasepori, Matri House

Matri Housessa sijaitseva kokoustila Raasepori soveltuu hyvin pienemmille kokousryhmille, max 20 hlö. Juuri remontoitu tila on seesteinen ja antaa tilaa luovuudelle sekä rauhaa työskentelylle. Kokoustilan lisäksi on mahdollista varata koko Matri House käyttöönne, eli 6 kpl 2hh huonetta, kokoustila sekä keittiö.

Matri House sijaitsee keskellä Mathildedalin kylää, Ravintola Terhon vieressä.

Lisätietoja, katso https://matrihouse.fi

Matri Housen aamiaishuone.

Oheispalvelut

Toteutamme luonto- ja avotuliruokailuja Teijon kansallispuistossa eri kokoisille ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Herkuttele nuotion ääressä höyryävällä pannukahvilla ja muurinpohjaletuilla tai nauti ihanaa kermaista lohikeittoa lounaaksi. Illalliseksi tarjoilemme avotulella valmistetun kolmen ruokalajin menún. Järjestämme myös teemallisia luonto-opastuksia, aistikävelyjä ja muita luonto-ohjelmia.

Lisäksi meillä Mathildedalissa on useita eri aktiviteettivaihtoehtoja, jotka voitte varata kauttamme. Kylästä löytyy muun muassa Adventure minigolf -rata, rinneautoilu, kajakit ja pyörät vuokralle, saunoja erilaisissa ympäristöissä sekä mahdollisuus olutmaisteluun Kyläpanimossa.

Mathildedalin Ruukkitehtaat, ulkokuva.

Kokous & TYHY-paketit

Kauppapihan tunnelmaa.

Pikku Matilda -ryhmäretki

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään ja sen historiaan. Kylä edustaa 1800 – luvun ruukkia punamulta taloineen ja vanhoine tehdasrakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä.