MATHILDEDALISSA KOHTAAVAT RUUKKIMILJÖÖ JA LUONTO!
49€

MATHILDEDALISSA KOHTAAVAT RUUKKIMILJÖÖ JA LUONTO!<br>49€

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään punamulta taloineen, kartano-miljöineen ja vanhoine tehdasrakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä. Retken aikana kurkistamme alueen ja koko Suomen teolliseen historiaan, sekä siihen liittyviin tarinoihin ja tapahtumapaikkoihin. Teijon kansallispuistossa voit kokea koko Suomen luonnon ja sen monivivahteisuuden minikoossa. Ohjelma (n. 6 h):
– Saapuminen Mathildedalin Ruukkitehtaille. Aamukahvit saaristolaisleivällä.
– Pienen kävelyretken aikana tutustumme ruukkitehdasalueen vanhoihin rakennuksiin ja niiden historiaan oppaan johdolla. Teemme lyhyen kurkistuksen Teijon alueen ruukkien historiaan ja tähän päivään, sekä vierailemme Teijon Tehtaat Vuosisatojen Saatossa –historianäyttelyssä, jossa on esillä Teijon alueen ruukeissa valmistettuja koneita ja laitteita.
– Alpakkakierroksen aikana tutustumme alueella laiduntaviin alpakoihin ja niiden elämään. Kerromme alpakoista ja niiden elintavoista, villasta ja alpakkatuotteista.
Retken aikana on myös ostosmahdollisuus.
– Nautimme lounaan ravintola Ruukin Krouvissa, joka on kunnostettu vanhaa kunnioittaen entiseen karkaisimo –rakennukseen.
– Kokoonnumme Teijon kansallispuistossa, josta omatoimista tai opastettua patikointia. Opastettu patikointi kiertää 5 km lenkin, käyden mm. Jeturkastin muinaisrannalla.
– Nautimme kahvit pullalla ulkona, nuotion ääressä.
PAKETIN HINTA: 1.9.-31.5. välillä arkisin:49 €/hlö (sis. Alv) ja 1.6.-31.8. välillä, sekä viikonloppuisin: 56 €/hlö (sis. Alv). Sisältäen kahvituksen, lounaan ja oppaiden palvelut Mathildedalin Ruukkitehtailla. Patikointi omatoimisesti. Ryhmäkoko min. 20 henkeä. 1.9.-31.5. välillä arkisin:59 €/hlö (sis. Alv) ja 1.6.-31.8. välillä, sekä viikonloppuisin: 66 €/hlö (sis. Alv). Sisältäen kahvituksen, lounaan ja oppaiden palvelut Mathildedalin Ruukkitehtailla, sekä Teijon kansallispuistossa. Ryhmäkoko min. 20 henkeä.
Pakettien varaukset ja tiedustelut: info@mathildedal.fi tai 050 – 3542487