MATHILDEDALISSA KOHTAAVAT RUUKKIMILJÖÖ JA LUONTO!
alk. 44€/hlö

MATHILDEDALISSA KOHTAAVAT RUUKKIMILJÖÖ JA LUONTO!<br>alk. 44€/hlö

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään punamulta taloineen, kartano-miljöineen ja vanhoine tehdasrakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä. Retken aikana kurkistamme alueen ja koko Suomen teolliseen historiaan, sekä siihen liittyviin tarinoihin ja tapahtumapaikkoihin. Teijon kansallispuistossa voit kokea koko Suomen luonnon ja sen monivivahteisuuden minikoossa.

Ohjelma (n. 6 h):
– Saapuminen Mathildedalin Ruukkitehtaille. Aamukahvit suolaisella Café Mathildedalissa.
– Pienen kävelyretken aikana tutustumme ruukkitehdasalueen vanhoihin rakennuksiin ja niiden historiaan oppaan johdolla. Teemme lyhyen kurkistuksen Teijon alueen ruukkien historiaan ja tähän päivään, sekä vierailemme Teijon Tehtaat Vuosisatojen Saatossa –historianäyttelyssä, jossa on esillä Teijon alueen ruukeissa valmistettuja koneita ja laitteita.
– Matka jatkuu Teijon kansallispuistoon, Matildanjärvelle.
– Luonto-osuuden aloitamme nautimalla lohikeittolounaan avotulen äärellä ulkona tai sateen sattuessa Miilussa.
– Lounaan jälkeen omatoimista tai opastettua patikointia Teijon kansallispuistossa. Opastettu patikointi kiertää n. 5 km lenkin, käyden mm. Jeturkastin muinaisrannalla tai kiertäen Matildanjärven.
– Päivän päätteeksi nautimme kahvit pullalla ulkona nuotion ääressä tai sadesäällä Miilussa

PAKETIN HINTA: 1.9.-31.5. välillä arkisin:44 €/hlö (sis. Alv) ja 1.6.-31.8. välillä, sekä viikonloppuisin: 49 €/hlö (sis. Alv). Sisältäen kahvituksen, lounaan ja oppaiden palvelut Mathildedalin Ruukkitehtailla. Patikointi omatoimisesti. Ryhmäkoko min. 20 henkeä. 1.9.-31.5. välillä arkisin:54 €/hlö (sis. Alv) ja 1.6.-31.8. välillä, sekä viikonloppuisin: 59 €/hlö (sis. Alv). Sisältäen kahvituksen, lounaan ja oppaiden palvelut Mathildedalin Ruukkitehtailla, sekä Teijon kansallispuistossa. Ryhmäkoko min. 20 henkeä.

Tilaisuuden lopullinen henkilömäärä tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Minimilaskutusperusteena toimii vahvistettu osallistujamäärä. Pidätämme oikeuden ohjelma- ja hinnanmuutoksiin. Erikoisruokavalioista perimme + 2€/hlö lisämaksun. Kaikki ruoka on laktoositonta.

Pakettien varaukset ja tiedustelut: info@mathildedal.fi tai 050 – 3542487