• en

Teijon Kansallispuisto

Matildanjärvi

”Jos satumetsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt.” Koe luonnon luksusta omalla tavallasi omaan tahtiin. Retkeily upeassa kansallispuistossa on aina yhtä antoisaa; raikkaassa sateessa tai lämpöisessä auringon paisteessa. Teijon kansallispuiston jylhät maisemat houkuttelevat nauttimaan rauhallisesta luontonäytelmästä.

Täällä puun halaaminen on sallittua!

http://www.luontoon.fi/teijo

Info

Teijon kansallispuiston ja Salon matkailu info palvelee Hotel & Café Mathildedalin yhteydessä, Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal, puh. 044-3300082, teijo@mathildedal.fi
Info avoinna:
1.4.-2.6. La-Su klo 11-16
3.6-20.6 ja 5.8.-31.8. Ma-Su klo 10-18,
21.6. Pe klo 10-15
22.6.- 4.8. Ma-Su klo 10-19
1.9.-20.10 La-Su klo 11-16

Annamme neuvoja ja vinkkejä eri käyntikohteista. Meiltä voi hakea kartat ja esitteet, ostaa mukaan eväät ja matkamuistot tai nauttia uunituoreista ruoka- ja kahvilapalveluistamme paikan päällä.

VUOKRAPALVELUT

Tentsile -puissa leijuvat teltat – alk. 125 €/vrk/2hlö

Tentsile NatureCamp – ekologinen ja elämyksellinen metsähotelli – tarjoaa matalan hiilijalanjäljen yöpymistä korkeatasoisesti ja turvallisesti Tentsile-puumajoituksessa. Teltat on sijoitettu Teijon kansallispuiston upeisiin näköalamaisemiin.
Haluamme tarjota retkeilijöille ja matkailijoille aidon ja autenttisen luontokokemuksen ripauksella elämyksellistä luksusta. Hiljaisuus, tuoksut ja yön äänet siivittävät nukkujan uneen ja tarvittaessa voi saada univahdin turvaksi ja kaveriksi uuteen kokemukseen ja elämykseen.

VARAA ELÄMYSYÖ JO TÄNÄÄN!

Varaa tästä

Kalamajat: Lippa ja Vaappu – alk. 99 €/vrk

Kuuden hengen eräkämpät sijaitsevat Matildanjärven läheisyydessä. Nämä kaksi laavukämppää sijaitsevat samassa pihapiirissä ja sopivat hyvin luonnosta ja omasta rauhasta nauttiville. Kalamajat sopivat parhaiten tukikohdaksi kalastus- tai patikointireissulle tai pienempien leirien järjestämispaikaksi.
Varaa tästä

Caravan-alue – 28 €/vrk tai 75 €/3 vrk

Metsäinen alue kansallispuistossa, Matildanjärvellä, tarjoaa vaunuilijoille luonnonrauhaa. Alueella on 19 sähköistettyä vaunupaikkaa. Perusmukavuuksiin kuuluvat lisäksi wc- ja suihkutilojen käyttö. Näissä maisemissa voi nauttia ainutkertaisesta luontoelämyksestä useammankin päivän.

http://www.luontoon.fi/teijo/palvelut

Sauna alk. 42 €/h, verkkokaupassa 35 €/h

Teijon kansallispuiston rantasaunaa voi vuokrata omaan käyttöönsä tunneittain. Saunaan mahtuu mukavasti 6-8 hlöä. Saunan yhteydessä on pieni takkatupa. Omat pyyhkeet mukaan.
Varaa tästä

Elämysravintola Kota

Lämpöisellä kodalla Teijon kansallispuistossa voi nauttia höyryävän lempeästä keitosta tai vaikkapa suussa sulavan pehmeästä loimulohesta. Ruoka valmistetaan avotulella. Kotaan mahtuu 50 henkeä. Nokipannukahvit sopivat leppoisaan tunnelmaan avotulen lämmittäessä ympärillä. Kota soveltuu ryhmille, syntymäpäiviin tai illanistujaisiin. Pyydä tarjous.

Aktiviteetit

Infosta voit myös vuokrata

  • soutuveneet 9-25 €,
  • kanootit 19-55 €,
  • sup-laudat ja kajakit 24-35 €
  • kalaluvat kts. www.eraluvat.fi – Matildanjärven koodi: 6515

Suuremmalle porukalle tarjoamme ennakkotilauksesta:

  • Luonto- ja eräopastuksia – alk. 190 €/ryhmä,
  • aistikävelyjä – alk. 220 €/ryhmä,
  • nuotiokahvituksia – alk. 8 €/hlö (minimi 20 hlö)
  • avotuli-illallisia ennakkotilauksesta 18-69 €/hlö.Autamme luontoseikkailijaa suunnittelussa.