MATILDAN TAIKA –kulttuuripaketti ryhmille alk. 49€/hlö

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään ja sen historiaan. Kylä edustaa 1800 – luvun ruukkia punamulta taloineen, kartano-miljöineen ja vanhoine tehdas-rakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä. Retken aikana kurkistamme alueen ja koko Suomen teolliseen historiaan, sekä siihen liittyviin tarinoihin ja tapahtumapaikkoihin.

Ohjelma (n. 4 h)


Nautimme kahvit leivonnaisella café Mathildedalissa, joka sijaitsee 1860 –luvulta peräisin olevassa koneistamo –rakennuksessa, meren äärellä.
Pienen kävelyretken aikana tutustumme ruukkitehdasalueen vanhoihin rakennuksiin ja niiden historiaan oppaan johdolla. Teemme lyhyen kurkistuksen Teijon alueen ruukkien historiaan ja tähän päivään, sekä vierailemme Teijon Tehtaat Vuosisatojen Saatossa –historianäyttelyssä, jossa on esillä Teijon alueen ruukeissa valmistettuja koneita ja laitteita. 
Alpakkakierroksen aikana tutustumme alueella laiduntaviin alpakoihin ja niiden elämään.  Kerromme alpakoista ja niiden elintavoista, villasta ja alpakkatuotteista.
Vierailemme myös Kaarnalaivan pajassa, jossa harjantekijä tekee työnäytöksen ja kertoo oman yritystarinansa.
Lounaan nautimme ravintola Mathildan Marinassa, josta on upea merinäköala Halikonlahdelle.
Retken aikana on myös ostosmahdollisuus.
PAKETIN HINTA: 1.9.-31.5. välillä arkisin: 49 €/hlö (sis. Alv) ja 1.6.-31.8. välillä, sekä viikonloppuisin: 54 €/hlö (sis. Alv). Sisältäen kahvituksen, lounaan ja oppaiden palvelut. Paketti on tarjolla ympäri vuoden. Ryhmäkoko min. 20 henkeä.

Räätälöimme myös erillisiä ohjelmakokonaisuuksia toiveidenne mukaan! Pidätämme oikeuden ohjelma- ja hinnanmuutoksiin. Tilaisuuden lopullinen henkilömäärä tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta.  Minimilaskutusperusteena toimii vahvistettu osallistujamäärä. Erikoisruokavalioista perimme + 2€/hlö lisämaksun. Kaikki ruoka on laktoositonta.

Pakettien varaukset: Hotel & Café Mathildedal info@mathildedal.fi tai 050 – 3542487 . Saapumispaikka: Hotel & Café Mathildedal, Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal

Oletko kiinnostunut muista palveluistamme tai paketeistamme? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö! 

Tarjouspyyntö & Yhteydenotto

< < kaikki paketit
<< takaisin etusivulle