• englanti

Puodit

Antiikkiliike Huldan Puoti

Huldan Puoti on vanhojen tavaroiden aarreaitta, keräilijän kaunein paratiisi. Toinen toistaan hurmaavammat astiat, huonekalut ja tekstiilit kuljettavat lumoavalle aikamatkalle menneeseen. Täällä entisöidyt huonekalut saavat uuden elämän – kiehtovaa nostalgiaa parhaimmillaan.

Riitta Ruohonen puh. 0400 561 358 ruohonen.riitta@gmail.com

Ruukin Kehräämö & Puoti

Alpakanvillaan erikoistuneen pienkehräämön luonnonmukaiset ja ylellisen pehmeät neuleet ja asusteet syntyvät lähistöllä elämästään nauttivista alpakoista, omasta suunnittelusta ja kotimaisesta tuotannosta. Puodin muut laadukkaat tuotteet täydentävät yksilöllistä ja kaunista valikoimaa. Kehräämön kehräämät alpakkalangat antavat jokaiselle kädentaiturille ihanan mahdollisuuden toteuttaa myös omia visioitaan. Alpakoita voi ihastella kylän raitilla.

Ruukin Kehräämö & Puoti puh. 044 372 1813 www.ruukinkehraamo.fi
posti@ruukinkehraamo.fi

Ruukin kutomo

Ruukin Kutomossa kudotaan huiveja ja shaaleja viereisessä puodissa kehrätystä ihanan pehmeästä alpakkavillasta. Kutomon omia tuotteita ovat pellavapyyhkeet, räsymatot, kaitaliinat ja poppanat. Toinen toistaan ihastuttavammat tuotteet huokuvat korkeaa laatua.

Leena Muuri puh. 044 060 7691

Second Chance

Oman suunnittelun ja kotimaisen tuotannon naisten- ja lastenvaatteet luovat perustan ihastuttavan puodin valikoimaan. Täältä löytää laadukkaita ja persoonallisia tuotteita oman itsensä hemmottelun lisäksi kodin sisustamiseen – tuotteita, jotka on huolella tehty ja valittu.

Maija Nuppula 040-7545177

Kaarnalaiva

Kaarnalaiva keskittyy erilaisten, laadukkaiden ja luonnonmukaisista materiaaleista valmistettujen harjojen valmistukseen. Kaikki harjamme sidotaan käsin Suomessa. Kai Heiskari on harjansitoja jo toisessa sukupolvessa ja oppinut taidon omalta isältään.

Kaarnalaiva 040 735 0768
kaarnalaivaharjat@gmail.com
www.kaarnalaiva.net