Idyllinen hotelli idyllisessä kylässä

Tarjoamme idyllistä hotellimajoitusta Salossa, Mathildedalin ruukkikylässä. Hotellimme – Hotel Mathildedal – on pittoreski kahdeksan huoneen boutiquehotelli vanhalla Ruukkitehdasalueella. Hotellihuoneiden sisustus mukailee ruukkikylän menneen ajan henkeä tämän päivän mukavuuksin. Unikulman laadukkaat vuoteet tuudittavat lempeään uneen, jossa ajatukset saattavat liitää takaisin 1800-luvulle. Kylpyhuoneen ihana sadesuihku saa mielen palaamaan viereisen Matildansalmen tyynelle pinnalle. Hyvin nukutun yön jälkeen on ihana herätä uuteen päivään jatkamaan aikamatkaa.

Mathildedalin kylä on hyvin monipuolinen laajan aktiviteetti-, ostos- ja ruokatarjonnan puolesta.  Hotellivierailusta voi hyvin muodostaa idyllisen kulttuuriloma, luontoloman tai jopa aktiviteettiloman. Tai mikäli kaipaat vain oleskelua ja rentouttavaa lomaa, niin sellainen onnistuu myös rauhallisissa huoneissamme.

Hotellin vastaanotto sijaitsee kahvilassamme, Café Mathildedalissa ja on avoinna sen aukioloaikojen mukaan tai tilauksesta. Hotellimme sijaitsee kivenheiton päässä Teijon kansallispuistosta, puolentunnin ajomatkan päässä Salon keskustasta ja lähellä Turkua (75 km).

Tunnelmallinen hotellihuone.

Standard

Standard-huoneissamme on kaksi 90 cm leveää sänkyä. Sängyt ovat toiveiden mukaan mahdollista saada yhteen (double) tai erikseen (twin). Standard-huoneet on sisustettu loft-tyyliin. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone sadesuihkulla ja televisio. Yhteen huoneeseen on mahdollista saada varavuode lapselle lisämaksusta. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan ja se tarjoillaan asiakkaan aikataulun mukaan kahvilassamme.

 

Varaa tästä

Hotel Mathildedalin Standard huone.

King de Lux

Meidän isommissa, King de Lux, huoneissa on 180 cm leveä parisänky. Huoneet on sisustettu loft-tyyliin ja niissä on kotoisa oleskelualue. King de Lux huoneissa on omat kylpyhuoneet sadesuihkulla, televisio sekä vedenkeitin ja kahvia ja teetä. Yhdessä huoneessa on mahdollisuus varavuoteeseen joko yhdelle aikuiselle tai yhdelle tai kahdelle lapselle. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan ja tarjoillaan kahvilassamme asiakkaan aikataulun mukaan.

 

Varaa tästä

Hotel Mathildedalin King de Lux huone.

Pieni huone

Pienissä huoneissamme on yhtenäinen 140 cm leveä sänky ja huoneet ovat pinta-alaltaan Standard-huoneita hieman pienemmät. Huoneet on sisustettu loft-tyyliin ja niissä on oma kylpyhuone sadesuihkulla ja televisio. Pienet huoneet soveltuvat hyvin yhdelle tai kahdelle henkilölle. Näissä huoneissa ei ole varavuodemahdollisuutta. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan ja se tarjoillaan asiakkaan aikataulun mukaan kahvilassamme.

 

Varaa tästä

Hotel Mathildedalin pieni huone.

Vastuullisuus

Olemme mukana Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) -vastuullisuusohjelmassa. Kehitämme majoituspalveluidemme vastuullisuutta jatkuvasti ja otamme tähän liittyvät asiat huomioon parhaamme mukaan.

Hotellimme sisustuksessa olemme suosineet antiikkihuonekaluja sekä kierrätyksen vuoksi että alueen historian esiin tuomiseksi. Huoneiden sängyt ovat laadukkaat Suomessa valmistetut Unikulman sängyt. Vaikka kotimaisuus ei ole vastuullisuuden tae, koemme sen kuitenkin olevan eräänlainen arvovalinta.

Olemme hotellikosmetiikassa siirtyneet käyttämään täytettäviä saippua, suihkusaippua/shampoo ja vartalovoide pulloja. Näin pyrimme vähentämään muoviroskan määrää. Käyttämämme hotellikosmetiikka on myös Suomessa valmistettu.

Useamman yön yöpyville teemme välisiivouksen ja pyyhkeiden vaihdon vieraan toiveesta. Näin pyrimme vähentämään pyykin sekä pesuun käytettävän veden määrää.

Aamiaisella pyrimme tarjoamaan lähellä tuotettuja ruokia. Kaikki kasvikset ovat vähintään Suomessa tuotettuja, mutta kesäaikaan tarjoamme paikallisia kasviksia. Kananmunat tulevat myös lähituotettuna ja leivän leivomme itse kotimaisista jauhoista.

Kansainvälisille vierailijoille tuomme ilmi hanaveden laadun, jotta he suosisivat sitä pulloveden sijaan.

Hotel Mathildedalin aula, jossa nainen lukee kirjaa nojatuolissa.

Hotellipaketit ja lahjakortit