Mathildedal paketit matkailijalle, ryhmille ja yritysasiakkaille

GIFT VOUCHER CAFÉ MATHILDEDAL 25 eur

Lähituottajien raaka-aineista loihditut herkullisen makeat ja suolaiset maut sekä kesäaikaan tarjottavat kevyet lounaat kruunaavat päivän.

Isot ikkunat siivilöivät valoa ja kalusteet huokuvat menneen ajan lumoa. Idyllinen ja rauhaa huokuva ilmapiiri kutsuu kylään.

Lue lisää

Kokouspäivä Mathildedalissa alk. 57 € / hlö

Hotel & Café Mathildedal tarjoaa idyllistä luksusta rennolla palvelulla. Ainutlaatuiset ja tunnelmalliset kokous- ja juhlatilat luovat upeat puitteet tilaisuuksille. Rustiikkinen kokous- ja juhlatila Kankirautavarasto tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät kokoustilat 10-50 hengelle ja juhlatilat 20-80 hengelle ympäri vuoden. Rauhallinen ja luova ympäristö ajanmukaisella kokoustekniikalla inspiroi tarttumista hetkeen ja luo kokousintoa koko päiväksi. Ruoka- ja luontoelämykset kokouksen lomassa mahdollistavat unohtumattoman kokouksen kaikilla aisteilla.

Lue lisää

LAHJAKORTTI CAFÉ MATHILDEDAL 25 eur

Lähituottajien raaka-aineista loihditut herkullisen makeat ja suolaiset maut sekä kesäaikaan tarjottavat kevyet lounaat kruunaavat päivän.

Isot ikkunat siivilöivät valoa ja kalusteet huokuvat menneen ajan lumoa. Idyllinen ja rauhaa huokuva ilmapiiri kutsuu kylään.

Lue lisää

Lisäpalvelut kokous- ja ryhmäpaketteihin

Lisäpalvelut, joita voit yhdistää kokous- ja ryhmäpaketteihin tai voimme räätälöidä toiveidenne pohjalta kokonaan teille sopivan ohjelman.

Opastettu Ruukkikierros alk. 180 €/ryhmä
Ruukkikierroksen aikana kerromme kylän historiasta ja nykypäivästä, sekä vanhoista ruukki rakennuksista. Tutustumme myös Teijon tehtaat vuosisatojen saatossa –museoon. (1 h) 

Lue lisää

Luontoa ja kulttuuria aistien -ryhmäretki

Teijon kansallispuistosta voi löytää koko Suomen luonnon ja sen monivivahteisuuden minikoossa keskellä varsinaissuomalaista kulttuurimaisemaa. Kansallispuiston kupeessa sijaitseva Mathildedalin ruukkikylä edustaa 1800–luvun ruukkia punamultataloineen ja vanhoine tehdasrakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä. Retken aikana nautimme luonnosta kaikin aistein kulttuuria unohtamatta.

Ohjelma (n. 4,5 h)

Lue lisää

Mathildedalin tarinat & Teijon kirkko -kulttuuripaketti ryhmille

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään ja Suomen pienimpään kivikirkkoon, sekä niiden historiaan. Mathildedal edustaa 1800 – luvun ruukkia punamulta taloineen ja vanhoine tehdasrakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä. Retken aikana kurkistamme alueen ja koko Suomen teolliseen historiaan, sekä Teijon pieneen kivikirkkoon. 

Ohjelma (n. 4 h)

Lue lisää

Matildan Taika –kulttuuripaketti ryhmille alk. 52 € / hlö

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään ja sen historiaan. Kylä edustaa 1800–luvun ruukkia punamulta taloineen ja vanhoine tehdasrakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä. Retken aikana kurkistamme alueen ja koko Suomen teolliseen historiaan ja siihen liittyviin tarinoihin ja paikkoihin.

Ohjelma (n. 4 h)

Lue lisää

Pikku Matilda -ryhmäretki

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään ja sen historiaan. Kylä edustaa 1800 – luvun ruukkia punamulta taloineen ja vanhoine tehdasrakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä. Retken aikana kurkistamme alueen ja koko Suomen teolliseen historiaan ja siihen liittyviin tarinoihin ja paikkoihin.

Ohjelma (n. 1,5-2 h)

Lue lisää

Teijon kansallispuisto & Mathildedalin ruukki -ryhmäpaketti

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään ja sen historiaan. Kylä edustaa 1800 – luvun ruukkia punamulta taloineen ja vanhoine tehdasrakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä. Retken aikana kurkis-tamme alueen ja Suomen teolliseen historiaan, siihen liittyviin tarinoihin ja tapahtumapaikkoihin. Teijon kansallispuistossa voit kokea koko Suomen luonnon ja sen monivivahteisuuden minikoossa.

Ohjelma (n. 5 h)

Lue lisää

Virkistyspäivä Mathildedalissa

Vietä mukava päivä yhdessä työkavereiden kanssa reippaillen Mathildedalin ruukkikylässä. Päivän aikana voi tutustua kylän historiaan ja nauttia kylän ajattomasta tunnelmasta, sekä pelailla työkavereiden kanssa minigolfin, tenniksen tai padelin mestaruudesta. Päivä alkaa aamukahvilla ja päättyy runsaaseen, paikallisista raaka-aineista loihdittuun Saaristolaispöytään.

 

Ohjelma (n. 5,5 h)

Lue lisää